Izvor: RTS, 07.Dec.2022, 15:13

Real dogovorio transfer mladog brazilskog fudbalera za 70 miliona evra

Čelnici Reala dogovorili su prelazak mladog fudbalera Palmeirasa Endrika, tvrdi poznati italijanski sportski novinar Fabricio Romano.
Romano ističe da je Real završio transfer mladog brazilskog fudbalera, koji će biti ozvaničen tek 2024. godine.

"Dogovoreni su detalji ugovora, a plan je da ceo transfer uskoro bude završen. Real će da plati više od 70 miliona evra, ostali su samo neki detalji", objavio je Romano. Endrik će igrati za Palmeiras >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dok ne napuni 18 godina, a onda će nastaviti karijeru u Realu.
Za njega je bio zainteresovan i Pari Sen Žermen, šampion Francuske ponudio je 58 miliona evra, a čelnici Palmeirasa su odlučili da mladog fudbalera prodaju Realu.
Endrik je odigrao sedam mečeva za prvi tim Palmeirasa i postigao je tri gola.
Nekadašnji brazilski reprezentativac Ronaldo tražio je od selektora ove zemlje Titea da povede Endrika na Mundijal u Katar.
Endrik je rođen 21. jula 2006. godine.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Real Madrid dogovorio kupovinu 16-godišnjeg dječaka, koštat će ih 70 miliona eura

Izvor: SandzakPress.net, 07.Dec.2022

Real Madrid je dogovorio sve oko transfera Endricka (16) iz Palemirasa, objavio je poznati italijanski novinar Fabrizio Romano. “Dogovoreni su detalji ugovora, plan je da posao bude uskoro dovršen. Real će platiti više od 70 miliona eura, a ostali su samo još neki detalji”, dodao je Romano. Saga...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.