Real dobija pakleno pojačanje

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jan.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real dobija pakleno pojačanje

Franc Bekenbauer, počasni predsednik minhenskog Bajerna, otkrio je da postoji mogućnost da Robert Levandovski (ipak) pojača Real Madrid.

Poljski napadač se već duže vreme nalazi na meti "kraljevića" , koji će morati brzo da reaguju i pokušaju da ga dovede u januaru zbog suspenzije FIFA prilikom kršenja transfera.

- Levandovski je kandidat za prelazak u Madrid. Moguće je da će biti "vruć" prelazni rok, zbog kazne Reala. Ipak, mislim da nema teoretskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << šansi da Miler napusti Bajern - izjavio je Bekenbauer, a prenosi "As".

Mogućnost da Levandovski pređe u Madrid nisu isključili ni njegovi zastupnici, ali i sam igrač, koji je često govorio da bi voleo da zaigra u Španiji.

Levandovski je ove sezone u svim takmičenjima postigao 23 gola na 26 utakmica.

Za Bajern igra od 2014. godine, a ranije je bio član Borusije iz Dortmunda i Leha.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.