Real - Odbili zvezdu Čelsija, našli naslednika za Ramosa?

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2020, 13:15

Real - Odbili zvezdu Čelsija, našli naslednika za Ramosa?

Real vrlo jasan, proces podmlađivanja će se nastaviti, a ovog leta ne treba očekivati ništa spektakularno...

Kako smo i pisali, za Real bi ovaj prelazni rok trebalo da protekne tiho, Florentino Perez ima četiri pika ali za naredna dva leta ne računajući ovo, u pitaju su Kamavinga, Haverc, Haland i Mbape.

Hoće li dovesti ovaj poker, ostaje da se vidi, ali je potvrđena namera da ekipa bude podmlađena. Recimo, ako ne ode Modrić, Odegard će se vratiti sa pozajmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tek sledeće leta, a klub čini sve da ubedi Tanguaja Kuasija, 17-godišnjeg štopery PSŽ sa potpiše profesionalni ugovor sa Realom.

Naime, sa njim je razgovarao i Zidan, Real mi mogao da se oslobodi Naća i da Kuasija odmah priključi prvoj ekipi, kako bi sticao iskustvo i igrao na najvišem nivou bez kaljenja u Real Kastilji.

PSŽ i dalje veruje da će novcem pridobiti klinca da ostane, a Lajpcig mu nudi šansi da igra.

U skladu sa politikom kluba, Perez je odbio ponudu da dovede Vilijana kao slobodnog igrača, Brazilac je odličan, ali je prestar za ono što planira Real. Pominje se i Rahim Sterling koji bi bio sjajno pojačanje, ako bude želeo da napusti Siti, to bi promenilo planove kluba i eventualno ih nateralo da stupe u akciju, ali malo je verovatno.

Real je zainteresovan i za Ouara iz Liona, ali neće ulaziti u trku sa engleskim klubovima i Italijanima, kako bi ovom talentovanom igraču podizao cenu. Naime, Kamavinga je želja, pošto Perez i dalje odbija da razmišlja o Pogbi, pa svakako da Madriđani neće gomilati igrače.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.