Real Madrid zabrinut zbog Čelsija

Izvor: Blic, 12.Feb.2010, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real Madrid zabrinut zbog Čelsija

Uprava Reala iz Madrida zabrinuta je činjenicom da je Čelsiju skinuta zabrana transfera prošle nedelje, navodi Miror.

Iz "kraljevskog" kluba se boje da Abramovičevi milioni predstavljaju veliki problem i naravno konkurenciju u potrazi za zvučnim pojačanjima, naročito nakon što je prošle godine par poziva sa Stamford Bridža umalo poremetilo transfer Kake na Santjago Bernabeu.

Španski gigant smatra tim iz Londona najvećim konkurentom u trci za potpis Franka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Riberija.

Real Madrid ima džentlmenski sporazum sa Barselonom i Mančester sitijem da ne ciljaju iste igrače u isto vreme, a snaga tog verbalnog dogovora se može videti u slučajevima Davida Vilje i Davida Silve pošto su oni na meti pomenutih timova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.