Real Madrid se na svom TV kanalu dirljivim prilogom oprostio od preminulog Isaije (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real Madrid se na svom TV kanalu dirljivim prilogom oprostio od preminulog Isaije (video)

Predstavnici kraljevskog kluba najavili su i dolazak na komemoraciju.

Prerani odlazak 14-godišnjeg Isaije Pantića, sina novinara Željka Pantića, duboko je potresao čitavu Srbiju, a ova tužna vest stigla je i do Španije.

S obzirom da je Isaija osim Partizana voleo i Real Madrid i da je sa ocem bio u poseti kraljevskom klubu, u Realu su bili upoznati sa njegovom velikom borbom koju je protiv opake bolesti vodio u protekle dve i po godine.

Kao oproštaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od Isaije, Madriđani su na svom TV kanalu objavili diljiv prilog koji je preneo i Željko Pantić na YouTube kanalu.

''Kraljevski klub juče je (ponedeljak) emitovao posebni omaž Isaiji Pantiću na Real Madrid TV i predstavnici kluba biće sutra na centralnoj komemoraciji da polože venac Real Madrida kao poslednju počast Real Madrida našem Isaiji... Hvala od srca! Hala Madrid'', napisao je Željko Pantić uz snimak u prilogu.

-
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jutjub

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.