Real Madrid pobedom nad Šerifom osigurao plasman u osminu finala LŠ

Izvor: Beta, 25.Nov.2021, 00:31

Real Madrid pobedom nad Šerifom osigurao plasman u osminu finala LŠ

Fudbaleri Real Madrida pobedili su večeras u gostima Šerif sa 3:0, u petom kolu Grupe D Lige šampiona i tako osigurali plasman u osminu finala.Real je poveo u 31. minutu golom Davida Alabe iz slobodnog udarca. Prednost Reala duplirao je Toni Kros u pogotkom u prvom minutu nadoknade poluvremena. On je lepo šutirao sa ivice šesnaesterca i pod prečku pogodio gol Šerifa.Treći gol za Real postigao je Karim Benzema u 55. minutu, nakon asistencije Ferlanda Mendija.Rannije danas, u istoj grupi Inter je pobedio Šahtjor sa 2:0, i uz Real osigurao plasman u sledeću fazu takmičenja.Šerif je nakon poraza treći u grupi i takmičenje će nastaviti u Ligi Evropa.Real je prvi u grupi sa 12 bodova, Inter drugi sa 10, Šerif treći sa šest, a Šahtjor poslednji sa jednim bodom.U poslednjem kolu, u borbi za prvo mesto u grupi, sastaće se Real Madrid i Inter, dok će Šahtjor dočekati Šerif.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Mitjiland sprečio Zvezdu da već sada prođe u šesnaestinu finala

Izvor: RTS, 25.Nov.2021

Fudbaleri Mitjilanda pobedili su Bragu 3:2 na svom terenu u petom kolu Lige Evrope i tako sprečili Crvenu zvezdu da već sada obezbedi plasman u nokaut fazu iz grupe F. Danci sada imaju osam bodova, jedan manje od Portugalaca, a dva manje od srpskog šampiona. . Fantastičnim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.