Reakcije sa Etihada - Peticija za istraživanje promašaja Ihenača!? (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reakcije sa "Etihada" - Peticija za istraživanje promašaja Ihenača!? (video)

Društvene mreže su se usijale povodom ogromnog promašaja nekadašnjeg igrača "Građana".

Sinoć smo možda i već dobili novog/starog osvajač Premijer lige, Siti je savladao Lester jedinim golom koji je postigao kapiten Kompani.

Objektivno gledano ovo je verovatno bila i zadnja šansa da se "Građani" okliznu, naredni protivnik Pepove čete je Brajton u 38. kolu koji ima je već osigurao opstanak u Premijer ligi.

Ipak pažnju pored prelepog gola >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << belgijanskog štopera je zaslužio i promašaj Kelečija Ihenača u 87. minutu, da je postigao pogodak itekako bi bilo teško za Siti da se vrati posle takvog šoka.

Nigerijac je prodan Lesteru još 2017. godine ali po nekim navijačima i dalje "igra" za Siti što je i dokazao juče, na Tviter mrežu je trending postala peticija da se istraži takav promašaj.

Neki su čak sinoćnju partiju Nigerijca nazvali najboljom partijom za "Građane" ikada.

Iheanacho walking into the City dressing room after the game #MCILEI pic.twitter.com/8kzuc9X6gM

— Longclaw 🐺 (@somtozil) May 6, 2019

City selling Iheanacho for him to miss a sitter to help them win the league 2 years later pic.twitter.com/RxztXexuUW

— Scott Banks (@Twatots) May 6, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.