Razočaravajuće vesti za navijače Liverpula, ali Klop ima plan!

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2018, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razočaravajuće vesti za navijače Liverpula, ali Klop ima plan!

Demantovani navodi engleske štampe, kako rešiti goruće pitanje na "Enfildu"?

Preneli smo danas da je Liverpul navodno poslao ponudu za usluge golmana Rome Alisona Bekera.

Zna se da Klop veoma ceni Brazilca i veruje da bi bio idealno pojačanje za njegovu ekipu, a prema navodima engleskih medija, "Redsi" su u Rim poslali ponudu tešku 65 miliona evra.

Ipak, kako prenosi ugledni "Skaj Sports", Liverpul ne samo da nije poslao ponudu za Alisona, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u upravi kluba ne planiraju ni da angažuju Brazilca ovog leta.

Poznato je da se on dogovorio sa Realom, ima želju da se preseli u Madrid, a izgleda da "Redsi" ne žele da se petaljaju u ovu priču, posebno jer Roma traži oko 70 miliona evra za njegove usluge.

Tako se odustalo na "Enfildu" od varijante da se angažuje prvi čuvar mreže brazilske reprezentacije, a Klop je u međuvremenu izgleda pronašao rešenje u svojim redovima.

Karijusu su po svemu sudeći dani odbrojani, nakon katastrofalnog finala Lige šampiona, koje je kasnije opravdano navodnim potresom mozga, mladi Nemac je u okviru prve dve pripremne utakmice nastavio da pravi katastrofalne greške, pa je teško očekivati da se Klop osloni u potpunosti na njega.

Ipak, rešenje za ovaj problem Nemac nije pronašao na transfer tržištu, već kao što smo i napisali u redovima svoje ekipe, šansu će izgleda naredne sezone dobiti Deni Vord.

Foto: EPA/RUNGROJ YONGRIT

Klop je navodno voljan da mu pruži priliku da dokaže da je spreman da bude prvi izbor na "Enfildu". On je navodno impresioniran stavom koji je 25-godišnji Velšanin pokazao, pa će po svemu sudeći Vord dobiti šansu pre Karijusa na startu sezone.

Na dve pripremne utakmice protiv Čestera i Tranmerija, branio je po 45 minuta i pokazao je stabilnost, videćemo kako će se pokazati u nastavku priprema, sledeći test će imati protiv Blekburn Roversa.

Nakon toga, Liverpul putuje u SAD, gde će imati tri veoma jake provere, protiv Mančester sitija, Junajteda i Borusije Dortmund.

Vord je inače karijeru počeo u Reksamu, od 2012. godine je član Liverpula, a u tri navrata je odlazio na pozajmice. Bio je u Morekambu, Aberdinu i u sezoni 2016/17 u Hadersfildu, sa kojim je izborio plasman u Premijer ligu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.