Raznet automobil Đorđa Višackog

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 13:07

Raznet automobil Đorđa Višackog

Od 2009. je na poziciji genseka OKS.

Generalnom sekretaru Olimpijskog komiteta Srbije Đorđu Višackom u potpunosti je uništen automobil.

Prema pisanju portala Nova.rs, njegov autombil je eskplodirao i potpuno je uništen, a nije poznato da li je u pitanju podmetnuta bomba ili je nastalo kao posledica nesreće i kvara.

Automobil je eksplodirao u jednoj od manjih ulica na Paliluli u blizini tržnog centra Zira.

Višacki je dobro i nije povređen, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kako piše Nova.rs Đorđe je istakao da nema komentar.

Đorše Višacki je na poziciji Generalnog sekretara Olimpijskog komiteta od 2009. godine, a iza sebe je imao bogatu sportsku karijeru u veslanju.

Osvajao je zlatne medalje u Svetksom kupu, bio šampion sveta u mlađim kategorijama, brojne medalje na svetskim i evropskim prvenstvima, a ima i peto mesto sa Olimpijskih igara u Sidneju u dvojcu sa Nikolom Stojićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raznet automobil Đorđa Višackog

Izvor: B92, 10.Apr.2023

Generalnom sekretaru Olimpijskog komiteta Srbije Đorđu Višackom u potpunosti je uništen automobil...Automobil je eksplodirao u jednoj od manjih ulica na Paliluli u blizini tržnog centra Zira...Đorše Višacki je na poziciji Generalnog sekretara Olimpijskog komiteta od 2009. godine, a iza sebe je...

Nastavak na B92...

Auto generalnog sekretara Olimpijskog komiteta Srbije u potpunosti uništen

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2023

BEOGRAD - Generalnom sekretaru Olimpijskog komiteta Srbije Đorđu Višackom u potpunosti je uništen automobil.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.