Razjareni brazilski bik: Mlatio svoje, tuđe, sudiju... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 07.Nov.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razjareni brazilski bik: Mlatio svoje, tuđe, sudiju... (VIDEO)

Fudbaler trećeligaša Guaranija iz Sao Paula toliko pobesneo da su morali da intervenišu i specijalci

Nikad nije dosadno u brazilskom fudbalu. Mada često ume da bude i previše adrenalina i akcije na jednom mestu. Tako je bilo i u trećeligaškom duelu Boa - Gurani u gradu Varžinja, a uloga glavnog negativca pripala je Fereiri, defanzivcu gostiju.

Prvo je laktom pokosio protivničkog igrača, onda je „patorisao“ sudiju kada mu je zbog ovog poteza pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << crveni karton, a onda je na travu „složio“ i saigrača koji je pokušao da ga smiri.

Toliko je situacija pretila da eskalira da su u teren utrčali i policajci u opremi za razbijanje demonstracija kako bi zaštitili pre svih sudije.

Na kraju su Fereiru jedva odvukli sa terena ljudi sa klupe Guaranija, njih čak trojica.

Inače, radi se o iskusnom fudbaleru, koji ima 32 godine koji je deo karijere proveo i u ruskim klubovima Spartak Naljčik i Terek.

U trenutku kada se desio ovaj incident, u 61. minutu, Boa je vodila sa 2:0, a na kraju je bilo 3:0 i ova ekipa osvojila je trofej namenjen najboljoj ekipi brazilske Serije C.



(FOTO: Youtube printscreen)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.