Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2021, 23:59

Razgoropađeni Lavovi pojeli drugologaša za predjelo (VIDEO)

Lion furioznom igrom u prvom poluvremenu razrešio pitanje pobednika

Fudbaleri Liona rutinski su savladali Ajačio (5:1) i plasirali se u šesnaestinu finala Kupa Francuske. Furioznom igrom u prvom delu utakmice, domaćin je slomio otpor drugoligaša i potom rutinski priveo utakmicu kraju.

Vodeći pogodak za Lion postigao je Depaj već u desetom minutu rutinskom realizacijom dodavanja Slimanija, a samo 12 minuta kasnije Alžirac je pored asistencije dopisao i pogodak. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Napadač Liona rutinski je reagovao u petercu rivala i prosledio centaršut sa desne strane u gol čime je udvostručio vođstvo nad drugoligašem.

Razgoropađeni Lavovi blickrig su nastavili golom Kornea u 24. minutu, kad je ofanzivac iskoristio uspavanu reakciju odbrane reala i sjajnu loptu u prostor Bruna rutinskom egzekucijom pretočio u gol.

Pogotkom Čerkija nakon sjajne akcije po desnom boku već u 38. minutu bilo je jasno da će se lion plasirati u narednu rundu, a tačku na susret stavio je Auar u 78. minutu iz jednaesterca. Konačno, počasni pogodak za goste, takođe sa bele tačke, postigao je Nuri u 90. minutu.

KUP FRANCUSKE, 1/32 FINALA

Lorijan - Pariz 2:1 (0:1)

/Visa 72, Mofi 83 - Name 13/

Rems - Valensijen 3:4 (1:1)

/Sirheis 30, Dia 84, 90 - Gilam 21, 56, Kabral 64, 81/

Lion - Ajačio 5:1 (4:0)

/Depaj 10, Slimani 22, Korne 24, Čerki 38, Ouar 78 - Nuri 90p/

***Kvote su podložne promenama***

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.