Raul razmišljao o odlasku iz Reala

Izvor: B92, 25.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raul razmišljao o odlasku iz Reala



Predsednik madridskog Reala, Ramon Kalderon, izjavio je da je kapiten ovog kluba, Raul, do pre samo desetak dana razmišljao o odlasku iz Madrida, pogotovo posle poraza od Hetafea od 1:0:

"Posle ovog poraza, rekao mi je kako mnogo pati i kako ne može više ni da spava. Najavio je da će ukoliko stvari nastave tim tokom, napustiti klub ne želeći da klub ima bilo kakve finansijske obaveze prema njemu do kraja ugovora", izjavio je Kalderon.

Tada je i španska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << javnost bila surova prema Raulu, predlažući mu da zavši internacionalnu karijeru. Stvari su posle tog poraza, ipak dobro krenule po Raula i Real. Usledile su pobede protiv Steaue u Ligi šampiona i Barselone u Superklasiku, a sa njima i njegovi golovi.

Ipak, poziv selektora Luisa Aragonesa za nacionalni tim, još uvek je pod znakom pitanja:

"Želimo da prijateljsku utakmicu protiv Danske, 24. marta, Španija odigra na našem stadionu, ali ako u ekipi ne bude Raula, nećemo ponuditi naše usluge", rekao je Kalderon.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.