Raul prelazi u Al Sad

Izvor: BKTV News, 13.Maj.2012, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raul prelazi u Al Sad

Katarski klub Al Sad potpisao je ugovor sa legendom Španskog fudbala, Raulom.
Raul koji sada ima 34 godine, prošlog meseca potvrdio je da napušta Šalke.uprkos tome što se pokazao kao pravo pojačanje i ljubimac navijača u Gelzenkirhenu dolaskom iz Reala Madrida 2010 godine.
Njegova destinacija bila je nepoznata, ali Al Sad je na internet stranici potvrdio da će Raul biti njihov igrač za sezonu 2012-2013. On će biti predstavljen na konferenciji za štampu u nedelju.
’’Al >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Sad će u nedelju 13 maja održati konferenciju za štampu na kojoj će predstaviti Špansku zvezdu Raula Gonzalesa koji će imati ugovor za sezonu 2012-2013’’ glasi u saopštenju kluba.
Raul je 19 aprila otkrio da njegov sledeći klub neće biti u Evropi, dodajući vreme da se ide u ’’manje takmičarsku ligu’’ nakon što je odbio novi ugovor koji mu je Šalke nudio.
On je insistirao da želi da provodi više vremena sa svojom porodicom i da je ta odluka imala veći faktor nego novac.
’’Ja definitvno imam sapouzdanje da igram u jakim ligama, ali meni je mnogo više bitna porodica’’ rekao je Raul. ’’Nisam mogao da provodim više vremena sa njima skorije, Bundesliga je tako zahtevna, skoro i da nemam vremena da budem sa porodicom’’.
’’Razmatraću ponude i videću u kojoj ponudi imam najviše vremena za porodični život’’.
Budimir Vasilijević
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.