Ratomir Babić: Direktor i trener su bivši

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Dec.2011, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratomir Babić: Direktor i trener su bivši

Bura u Partizanu se ne smiruje. Smena Mladena Krstajića, najavljena ostavka Aleksandra Stanojevića i poziv odlazećeg direktora Draganu Đuriću da napusti predsedničku funkciju dobili su dimenziju više u rečima Ratomira Babića.

Dugogodišnji član Upravnog odbora crno-belih priznaje greške rukovodećeg dela i otkriva da su direktor i trener bivši ne zato što su radili loše, već zbog toga što su se suprotstavili sistemu.
Krstajić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i Stanojević su napali sistem, pokušali da neprirodnim putem, istupom u javnosti, a ne unutar kluba, menjaju sve što je decenijama stvarano. E, pa, ne mogu trener i direktor da menjaju Upravni odbor i predsednika – bez pardona je poručio Babić.
Krstajić je uveren da je smenjen samo zbog javno izrečenih stavova?
Tačno. Nije smeo tako da postupi. Zato je i sankcionisan.
Grešila je i uprava, niste sazvali Skupštinu u roku od godinu dana?
Prekršili smo Statut, pa šta? Nismo hteli da za 30 dana sazivamo dve sednice. Ako smo povredili najviši klupski akt, a jesmo, neka nas Skupština smeni.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ratomir Babić: Direktor i trener su bivši

Izvor: Utakmica.rs, 30.Dec.2011

Bura u Partizanu se ne smiruje. Smena Mladena Krstajića, najavljena ostavka &#1040;leksandra Stanojevića i poziv odlazećeg direktora Draganu Đuriću da napusti predsedničku funkciju dobili su dimenziju više u rečima Ratomira Babića...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.