Ratkovica se preselio u Bugarsku

Izvor: MVP.rs, 15.Jul.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratkovica se preselio u Bugarsku

Srpski plejmejker je promenio sredinu.

Branislav Ratkovica (29, 193) je najveći deo karijere proveo igrajući u Nemačkoj. On je u čak dva navrata nastupao za Tibingen, koji je poslednji klub čiji je bio član. Ipak, vreme je došlo da plejmejker ponovo promeni sredinu i po prvi put zaigra u Bugarskoj, tačnije u Lukoilu. Vest je objavio njegov menadžer Dragan Jankovski, na svom Tviter profilu.

Srpski košarkaš je imao sasvim solidnu sezonu u Tibingenu, u >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << kome je prosečno beležio 9.8 poena, 2.9 skokova i 7.2 asistencije po meču. Pored pomenutog kluba Ratkovica je nastupao i za: Beopetrol, Atlas, Mega Vizuru, Oldenburg, Alijagu, Olin, Artland i Politehniku.

(foto: walter-tigers.de)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.