Ratkov: Nema opuštanja

Izvor: B92, 27.Jul.2021, 12:06

Ratkov: Nema opuštanja

Basketaši Srbije savladali su Rusiju u poslednjem meču grupne faze rezultatom 21:10.

Utakmica je bila bez rezultatskog značaja za Srbiji, a naš reprezentativac Aleksandar Ratkov smatra da su drugi smatrali da će se zbog toga opustiti.

"Mnogi su mislili da ćemo se opustiti jer smo obezbedili plasman u polufinale. Nema opuštanja, želeli smo maksimalan skor u grupnoj fazi. Sutra igramo polufinalni meč, bilo je bitno da u njega uđemo sa pobedom", izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Ratkov.

Srbija će završiti kao prva u grupi, a to je značajno zbog toga što prve dve ekipe grupne faze idu direktno u polufinale.

Četvrtfinale igraju selekcije od trećeg do šestog mesta, a rival Srbije u polufinalu biće bolji iz duela četvrtoplasiranog i petoplasiranog. Te pozicije trenutno zauzimaju Rusija i Holandija.

Letonija će kao trećeplasirana u četvrtfinalu igrati sa Japanom.

Srbija će polufinalni meč igrati u sredu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.