Rat u Madridu, Real ponovo krade dete komšijama?

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2020, 22:57

"Rat" u Madridu, Real ponovo "krade" dete komšijama?

Ponavlja se Ernandez scenario.

Dosta buke se podiglo oko transfera Tea Ernandeza iz Atletiko Madrida u Real Madrid. Mladi defanzivac je prešao na "Bernabeu" za sumu od 23 miliona evra, nosio je dres "jorgandžija" još u omladinskim selekcijama.

Ipak proveo je tek jednu sezonu u prvom timu "kraljevića" da bi ga naredne sezone prosledili na pozajmicu u Real Sosijedada. Prošlog leta levi bek je prodat Milanu za sumu od 20 miliona evra gde beleži dobre partije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Nešto slično bi se moglo desiti i narednog leta.

Naime, Real Madrid predvodi listu interesenata za mladom Rodriga Rikelmea. Mladi Španac je dete "jorgandžija", igra odlično na krilnim pozicijama, ali odugovlači se sa potpisivanje novog ugovora.

Postojeći mu ističe kroz dva meseca te bi ga Real mogao dovesti bez naknade. Za Španca su takođe zainteresovani Real Betis i Valensije iz Španije, ali njegove partije prati i holandski tandem PSV - Ajaks.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otimačina za mladog Turčina, Simeone pravi "novog" Ardu Turana?

Izvor: Sportske.net, 14.Apr.2020, 21:03

Španski klub poslao ponudu...Duh iz lampe, što je bio nadimak za Ardu Turana preživljava ne tako lepe dane svoje karijere. Bliži mu se istek ugovora sa Barselonom čiji je igrač pet godina, ali je zadnje dve sezone proveo u domovinu u dresu Bašakšehira...Turski internacionalac je imao dosta problema...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.