Rastić 91. u Oberhofu, pobeda Loginova

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastić 91. u Oberhofu, pobeda Loginova

Rus najbolji, Srbin 91. u Oberhofu.

Reprezentativac Srbije u biatlonu Damir Rastić zauzeo je danas 91. mesto u sprintu na 10 kilometara na Svetskom kupu u nemačkom Oberhofu, a pobedio je Rus Aleksandar Loginov.

Loginov je besprekorno pucao, a slavio je posle 25 minuta i 50,9 sekundi, ispred Norvežanina Jonahena Tingnesa Boa sa 25,2 sekundi zaostatka i jednim promašajem, dok je treći bio Sebastijan Samuelson iz Švedske sa 36,8 sekundi kašnjenja, uz besprekoran učinak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na strelištu.

Sjeničanin Rastić, koji je ove sezone prvi biatlonac Srbije sa normom za Svetski kup, imao je četiri minuta i 26,9 sekundi slabije vreme od pobednika i ukupno četiri netačna hica.

U sprintu u Oberhofu učestvovalo je 105 biatlonaca.

Uprkos drugom mestu danas, Bo je zadržao vođstvo u ukupnom poretku sprinta sa 234 boda, a prate ga Loginov sa 196 i Nemac Benedikt Dol sa 161 bodom.

U generalnom plasmanu Svetskom kupa, Bo je prvi sa 482, Loginov drugi sa 372, a Francuz Martan Furkad treći sa 299 bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hiršer slavio i u Adelbodenu

Izvor: Beta, 12.Jan.2019, 17:21

Austrijski skijaš Marsel Hiršer pobednik je današnjeg veleslaloma koji se u okviru Svetskog kupa vozio u Adelbodenu.Hiršer je do 66. pobede u Svetskom kupu stigao rezultatom 2:26,54.Norvežanin Henrik Kristofersen bio je drugi sa 0,71 sekundom zaostatka za pobednikom, dok je treće mesto osvojio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.