Izvor: Piplmetar.rs, 03.Okt.2022, 06:30

Rastavac: „Previše poklona za jedan takmičarski meč“

Autor: Milovan Longinov

nedelja 02.10.2022.

23: 40

Izvor: Sportske.gain, fkvojvodina.rs


Trener Vojvodine Milan Rastavac smatra da je njegova ekipa večeras napravila veliki broj prilika što je rezultiralo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << porazu od Partizana.
Fudbaleri „leer dame“ večeras su doživeli drugi poraz ove sezone, pošto je Partizan slavio rezultatom 4:1.
„Mislim da smo dali previše poklona za jednu ovakvu takmičarsku utakmicu. Tokom prvog poluvremena napravili smo sijaset grešaka koje je Partizan znalački kaznio, a nakon toga smo dobili i crveni karton. Posle svega toga meč je otišao u jednom smeru i bilo je teško preokrenuti stvari u svoju korist. Mislim da moramo da naučimo da je fudbal jedno takmičenje i da mi tako moramo i da ga igramo i više poštujemo takmičarske aktivnosti tokom meča“, rekao je Rastavac.
Vojvodina u narednom kolu dočekuje TSC u subotu od 19.00.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

AdmiralBet KLS

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Okt.2022

Dwelling Košarka AdmiralBet KLS – Pobede Metalca i Slobode! . Autor: Mladen Heleta . . ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.