Rastanak sa Starom damom sve bliži, Kin ima tri opcije!

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastanak sa "Starom damom" sve bliži, Kin ima tri opcije!

Mladi napadač izvesno napušta Torino posle sezone proboja.

Italijani su verovali da su otkrili novu veliku stvar u svojim redovima kada je Moize Kin počeo da dobija minute kod Alegrija. Međutim, kako sada deluje snažni napadač će nastaviti sa svojim razvojem van "Čizme".

Poznato je interesovanje Ajaksa, dva kluba su imala opsežnu saradnju oko De Lihta, za očekivati je bili da mladi Italijan krene u suprotnom pravcu na pozajmicu ili transfer sa "buyback >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << " klauzulom. U Amsterdamu bi dobijao sigurne minute, svima je jasno da su "Kopljanici" odlična sredina za razvoj mladih fudbalera.

Međutim u trku za Kinom su ušli Everton i Borusija Dortmund!

Everton u njemu vidi "novog" Lukakua, premijerligaši su poslali jaku ponudu od 35 miliona evra, ali je Juve odbio. Ne žele tek lako da se odreknu svog dijamanta posle samo jedne godine osetne saradnje.

Borusija se zatim nametnula kao najrealnija opcija, po pisanju italijanskih medija ne bi im predstavljao problem da dobiju Kina koji bi imao opciju povratka u svoj Juventus posle samo godinu dana. Deluje da i "Staroj dami" najviše odgovara takva solucija, postoje šanse da tinejdžera gledamo naredne sezone u Bundesligi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.