Izvor: MVP.rs, 20.Jun.2017, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastanak Kavsa i Grifina

Zajednička odluka dve strane.

Den Gilbert (55) je napravio, u najmaju ruku, čudnu odluku. Samo tri dana pre Drafta i u jeku medijskih natpisa da Kavsi "love" Džimija Batlera ili Pola Džordža, vlasnik Kavsa je raskinuo saradnju sa Dejvidom Grifinom (44), generalnim menadžerom ekipe. Grifin je proveo poslednjih sedam godina u organizaciji iz Ohaja, psolednje tri na poziciji GM-a. Ugovor sa Klivlendom je imao do 30. juna tekuće godine, a pregovori >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << o novom se nisu uspešno završili.

"U ime čitave organizacije bih želeo da se zahvalim Grifu za sve što je uradio za vreme svog boravka u našoj organizaciji. Naravno, najveću zahvalnost mu dugujemo za doprinos koji je dao u osvajanju prve titule šampiona u istoriji franšize", naveo je Gilbert u saopštenju povodom, kako se navodi, sporazmunog rastanka dve strane.

Zanimljivo je pomenuti da se u javnosti pojavila informacija da Gilbert nije konsultovao Lebrona Džejmsa oko odluke vezane za saradnju sa Grifinom, a samo nekoliko dana ranije mediji su špekulisali o Kraljevoj selidbi u Los Anđeles po završetku sezone 2017/18. Da li nas čeka nova drama u Ohaju?

(foto: cleveland.com)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.