Rastali se Zvezda i Blažič

Izvor: MVP.rs, 14.Sep.2015, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastali se Zvezda i Blažič

Borbeni bek će potražiti novu sredinu za nastavak karijere.

KK Crvena zvezda i slovenački reprezentativac Jaka Blažič sporazumno su raskinuli ugovor.

"KK Crvena zvezda Telekom želi mnogo uspeha, trofeja, sreće i zdravlja Jaki Blažiču u nastavku karijere, u kojoj će neozbrisivi deo biti i godine koje je proveo u crveno-belom dresu", poručili su iz kluba sa Malog Kalemgdana.

"Jaka Blažič je od jeseni 2013. godine, kada je došao >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << u Crvenu zvezdu, postao jedan od miljenika navijača. Njegova ogromna borbenost, energija, želja za pobedom i dobre igre u utakmicama koje su u prethodne dve godine pomogle da Crvena zvezde osvaja trofeje donele su mu status ljubimca navijača, ali i igrača koji je igrajući u crveno-belom dresu napravio ozbiljan iskorak u svojoj karijeri, koja je u Beogradu bila obeležena i velikim uspesima", dodaje se u saopštenju crveno-belih.

Za dve sezone u Crvenoj zvezdi Blažič je osvojio šampionske titule u ABA i Košarkaškoj ligi Srbije. Osvajač je i dva nacionalna kupa.

"Hvala mojoj Zvezdi na dve predivne godine koje sam proveo i klubu i u Beogradu. Rastajemo se u prijteljskim odnosima, a nikada neću zaboraviti velike utakmice koje sam odigrao u crveno-belom dresu, navijače koji su me prihvatili kao malo koga i, naravno, sve trofeje koje sam osvojio sa Crvenom zvezdom. Momcima želim mnogo sreće, a ja se okrećem novim izazovima u karijeri", Blažič.

(foto: ABA League)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.