Raspucani Teo, Bogdan starter?

Izvor: Mondo, 09.Okt.2017, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspucani Teo, Bogdan "starter"?

Srpski košarkaši sa svojim timovima doživeli poraze, ali minuti su tu...

Posle Nemanje Bjelice, koji je sa Minesotom u Kini izgubio od Golden Stejta, još tri Srbina nisu mogla do pobede u pripremnim utakmicama NBA lige, odigranim u nedelju kasno uveče i u noći između nedelje i ponedeljka.

Los Anđeles Klipersi poraženi su od Portlanda 106:134, uz do sada daleko najbolje šutersko izdanje Miloša Teodosića - 15 poena i tri asistencije, uz četiri trojke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz sedam pokušaja. U prethodna dva meča imao je ukupno četiri poena i 13 asistencija.

Denver je gostovao u San Antoniju i takođe glatko izgubio - 122:100, a publika u "AT&T centru" mogla je da uživa u izvranrednom nastupu Nikole Jokića.

Za 24 minuta nanizao je 19 poena (šut iz igre 7/13), sedam skokova, četiri asistencije, po ukradenu loptu i blokadu. Nema dileme da će "Džoker" i u predstojećoj sezoni biti najproduktivniji srpski košarkaš.

Konačno, Bogdan Bogdanović je sa Sakramento Kingsima igrao protiv Los Anđeles Lejkersa u Las Vegasu. Na opšte iznenađenje, rezultat je bio kao u mečevima evropske košarke 90-ih, 75:69 u korist "jezeraša".

Bogdan je bio u startnoj petorci i igrao 32 minuta, što nagoveštava da mu se sprema važna uloga u timu. Postigao je sedam poena (trojke 1/5, za dva poena 2/5) i tri puta asistirao, bez izgubljene lopte. Period adaptacije očigledno traje...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.