Raspevani Alkaras: Imam isti osećaj kao prošle godine

Izvor: B92, 30.Avg.2023, 05:09

Raspevani Alkaras: Imam isti osećaj kao prošle godine

Karlos Alkaras je na terenu u večernjem terminu ostao svega sat vremena.

Tačnije nepunih sat, jer mu je Dominik Kepfer posle 58 minuta igre zbog povrede levog skočnog zgloba, predao meč na 6:3, 3:2.

Alkaras je po završetku meča priznao da mu nije drago što je tako dobio meč.

"Velika šteta za njega, povredio se u prvom gemu, a ovo nije najbolji način da se prođe dalje. Ipak, moram da se koncentrišem na sebe. On je igrao sjajno, ali ja sam se na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << terenu osećao dobro, nadam se da ću taj nivo zadržati i u sledećem kolu. Nadam se da će se Dominik oporaviti uskoro i vratiti što je pre moguće", kaže Alkaras.

Imao je podršku sa tribina, prošle godine osvajanjem pehara dobio je mnogo navijača.

"Ovo je teren na kom volim da igram, već taj prvi izlazak na teren i osećaj je neverovatan, osetio sam istu energiju kao prošle godine", rekao je Alkaras koji je pričao i o svojim patikama koje su napravljene po nekadašnjem modelu koji je nekada nosio Džon Mekinro.

U narednom kolu igraće sa Lojdom Harisom iz Južne Afrike, on je pobedio Gvida Pelju sa 7:6 (5), 6:4, 6:4.

"Lojd je sjajan igrač, moram da ostanem koncentrisan na svoju igru. Trenirali smo nekoliko puta i znam ga pomalo. Biće težak meč, moram da se spremim i nadajmo se da ću igrati na najboljem nivou", dodao je Karlitos.

Bred Gilbert ga je zamolio da na kraju zapeva, pesmu "Vagabundo" od Sebastijana Jantre, što je Alkaras na opšte oduševljenje publike i uradio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.