Raspad sistema u Milanu, Đampaolo dobio otkaz TRI puta!?

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2019, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspad sistema u Milanu, Đampaolo dobio otkaz TRI puta!?

Tako ne radi veliki klub...

Milan je otpustio danas trenera Marka Đampaola zbog loših rezultata.

Đampaolo je u junu na klupi "rosonera" zamenio Đenara Gatuza. Milan je pretrpeo četiri poraza u prvih sedam prvenstvenih utakmica, ekipa je igrala loše, a trener nije imao ni podršku navijača.

"Klub je zahvalan Marku na poslu koji je obavljao i želi mu sve najbolje u profesionalnoj karijeri", navodi se u saopštenju Milana.

Đampaola su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mnogi kritikovali što je posle jedne utakmice odustao od svog sistema igre 4-3-1-2, a ono što pokazuje u kakvom je stanju klub jeste i način na koji je on otpušten.

Jutros je dobio tri telefonska poziva od trojice različitih ljudi u klubu koji su mu saopštili da više ne radi u Milanu.

Masara, Maldini i Boban su to učinili na svoju ruku i bez prethodne međusobne komunikacije što može biti odraz problema u kojem se milanski gigant nalazi...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEZ OBZIRA NA POBEDU U POSLEDNJEM KOLU: Milan otpustio Marka Đampaola!

Izvor: Kurir, 08.Okt.2019

Fudbalski klub Milan otpustio je danas trenera Marka Đampaola zbog loših rezultata.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.