Raspad Reala 0:12 za 40 sekundi – tehnička Hezonji, namerna Kampaca, isključenje Kozera

Izvor: B92, 14.Jan.2024, 19:52

Raspad Reala 0:12 za 40 sekundi – tehnička Hezonji, namerna Kampaca, isključenje Kozera

Košarkaši Mursije priredili su najveće iznenađenje u 18. kolu ACB lige pobedivši Real 73:61 zahvaljujući seriji 12:0 u poslednjih 40 sekundi.

Taj nalet poveo je nekadašnji igrač Partizana Rodions Kuruc, poentirao je preko Deka, potom su gosti zasrljali kao nikada ove sezone.

Kampaco je izgubio loptu u narednoj akciji, Kuruc kaznio zakucavanjem u kontri, potom je krenula i nervoza u redovima gostiju.

Kampacu je suđen nameran faul, potom Hezonji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nesportski zbog nervoznog šutiranja lopte, a na vrhuncu tenzija sudije su isključe i Fabijana Kozera.

Domaći su maksimalno iskoristili seriju slobodnih bacanja nakon što su ih igrači Reala "slali" na penal liniju i tako režirali seriju 12:0 za vrlo kratko vreme.

Podatak da je Real na ovom meču imao 17 izgubljenih lopti dovoljno govori kako su gosti igrali, doduše oslabljeni danas za Musu, Tavaresa, Ljulja, Fernandesa i Poiriea.

OVDE možete pogledati burnu završnicu meča, seriju domaćih i veliku nervozu Madriđana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.