Rašović i Nađ „snimali” Mugošu i Vukčevića

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jun.2013, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović i Nađ „snimali” Mugošu i Vukčevića

Poslednje kolo crnogorskog fudbalskog šampionata privuklo je u Podgoricu mnogo menadžera, klupskih čelnika, trenera… A među njima su bili i predstavnici šampiona Srbije – šef stručnog štaba Vuk Rašović i sportski direktor Albert Nađ.
Njih dvojica su juče ujutro doputovala u Podgoricu, a posle izvesnog vremena Nađ je nastavio put ka Nikšiću, gde je posmatrao duel Sutjeske i Lovćena.
S druge strane, Rašovićevo ime bilo je na spisku od 40-tak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ljudi koji su mogli ući na stadion pod Goricom (bez prisustva navijača) i on je iz lože gledao duel Budućnosti i Mornara.
Iako su se trudili da ostanu tajnoviti ko se našao na njihovom skeneru, nezvanično smo uspeli da saznamo da je Rašović u Podgorici gledao Marka Vukčevića i Stefana Mugošu.
Obojica su mladi reprezentativci Crne Gore – Vukčević je ofanzivni vezista koji deluje po desnoj strani i ove sezone bio je najbolji igrač Budućnosti, dok je Mugoša klasični napadač…

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.