Rašović: Partizan treba da igra drugačije, ali treba nas razumeti

Izvor: Blic, 11.Maj.2013, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović: Partizan treba da igra drugačije, ali treba nas razumeti

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović priznao je da je lepota igre žrtvovana u Kragujevcu kako bi se ostvario primarni cilj, pobeda.

Posle 1:0 za crno-bele, važnih pred predstojeći "večiti derbi", strateg aktuelnog šampiona je rekao da meč sa "davljenikom" nije bio lak.

"Veoma teška utakmica, desilo se ono što smo i očekivali. Spremali smo se cele nedelje, možda bi trebalo da igramo drugačije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali treba nas razumeti, pobeda nam je bila najvažnija. Uradili smo ono što smo hteli, imamo nedelju dana da se spremimo za derbi", rekao je Rašović.

On je naročito bio zadovoljan što niko od igrača kojima je pretio odsustvo sa derbija u slučaju novog žutog kartona nije bio opomenut na gostovanju Radničkom.

"Razgovarali smo sa igračima koji imaju kartone (Lazevski, Miljković, Marković, Mitrović) bili su disciplinovani i nisu sudiji dali nikakav povod da ih opomene", rekao je Rašović.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.