Rasingu zabranjeno učešće u Kupu kralja iduće sezone

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jan.2014, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasingu zabranjeno učešće u Kupu kralja iduće sezone

Bojkot fudbalera Rasinga iz Santandera u četvrtfinalu Kupu kralja zbog neisplaćenijh zarada imao je za posledicu izbacivanje kluba iz tog takmičenja u narednoj sezoni.
Igrači trećeligaša Rasinga bojkotovali su revanš utakmicu četvrtfinala španskog Kupa kralja, pa je njihov protivnik Sosijedad dobio meč službenim rezultatom 3:0 i plasirao se u polufinale.
Igrači Rasinga odbili su juče da igraju utakmicu zbog neisplaćenih zarada i spora sa predsednikom kluba Anhelom Lavinom.
Španska fudbalska federacija kaznila je Rasing i novčano, kako lokalni mediji navode, sa svega 3.006 evra.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasingu zabranjeno učešće u Kupu kralja iduće sezone

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jan.2014

MADRID - Bojkot fudbalera Rasinga iz Santandera u četvrtfinalu Kupu kralja zbog neisplaćenih zarada imao je za posljedicu izbacivanje kluba iz tog takmičenja u narednoj sezoni.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Rasingu izrečena kazna

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2014

Nakon odbijanja igrača Santandera da igraju revanš meč četvrtine finala “Kupa Kralja“ protiv ekipe Sosijedada, "Zeleno-beli" su kažnjeni zabranom nastupa u tom takmičenju naredne sezone.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.