Rasing zadržao Barsu na čelu

Izvor: B92, 08.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasing zadržao Barsu na čelu



Fudbaleri Sevolje nisu uspeli da izbiju na čelo Primere. Oni su u 29. kolu španske Primere na svom terenu igrali samo 0:0 protiv Rasing Santandera, pa su i dalje iza Barselone. U ostalim utakmicama odigranim u nedelju popodne Majorka je pobedila Hetafe 2:0, a Rekreativo je goleadom u finišu utakmice došao do pobede nad Seltom 4:2.

U duelu dve ekipe koje jako retko gube (Sevilja jedan poraz u 10 mečeva, Santander jedan poraz u 11 mečeva), desio se možda i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << očekivan epilog. Sevilja imala veliku priliku da pobedom na ovoj utakmici izbije na prvo mesto na tabeli, ali je Santander ponovo pokazao karakter na gostovanjima vodećim ekipama.

Huande Ramos je počeo meč sa rezervnim dvojcem u napadu (Fabijano, Ševanton), i upravo je Fabijano u nekoliko navrata propustio priliku da donese svojoj ekipi važnu pobedu. U ekipi Santandera Nikola Žigić je odigrao svih 90 minuta, ali nije imao prilike da s eupiše u strelce. Sevilja je druga sa 55 bodova, bod manje od Barse, a Santander je osmi sa 44 boda.

Majorka nastavlja sa dobrim igrama (jedan poraz u 5 utakmica). Pobedu nad Hetafeom domaćinu su doneli Nunjes u 63. minutu i Treho u poslednjem minutu susreta. Boško janković je u ekipi Majorke igrao do 72. minuta, a zamenio ga je Grk Basinas. Majorka je 13. sa 36 bodova a Hetafe je 10. sa tri boda više.

Rekreativo i Selta su odigrali odličan meč. Domaći su do prednosti došli u 36. minutu golom Vaskeza iz penala a taj rezultat je ostao na snazi sve do 15 minuta pre kraja. Nene je u 75. minutu poravnao takođe sa bele tačke, a u 85. i 87. minutu je Rosu sa dva pogodka osigurao pobedu domaćinu.

Do kraja je minut pre kraja Nene drugim golom ponovo smanjio, da bi Gonsales minut kasnije postavio konačnih 4:2. Rekreativo je 6. sa 45 bodova, a Selta je u zoni ispadanja sa 27 bodaova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.