Rašfordov ultimatum!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2018, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašfordov ultimatum!

Agent već pregovara, Junajted odredio nerealnu cenu...

Engleski mediji bruje, Markus Rašford je jedan od igrača koji želi da napusti Junajted.

Zainteresovani su Real i Juventus, mladi napadač ima još 18 meseci ugovora, a osim što traži veliki novac, on želi i da igra standardno, što bi mu omogućilo da zadrži mesto u reprezentaciji.

Naime, Rašford je nezadovoljan minutažom, čestim promenama pozicije, činjenicom da ga Murinjo drži negde između >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tima i klupe, pa je to razlog više što ima ideju da ode.

Doduše, nije jasno kako bi u Realu i pogotovo u Juventusu koji je prepun ofanzivaca mogao da dobije mesto standardnog igrača, ali engleski mediji pišu da je njegov agent već bio u Madridu.

Ono što je Rašford tražio od Junajteda, blizu 9 miliona po sezoni, Real je spreman da plati kroz bonuse. Oni naravno mogu i da čekaju da Rašfordu istekne ugovor, ali i sa druge strane da probaju da ga dovedu na leto kada uđe u poslednju sezonu obaveze prema "Đavolima".

Navodno bi Junajted tražio oko 60 miliona evra, ali nije realno da to neko plati za igrača kome za 12 meseci ističe ugovor.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.