Rašford ide na EP!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2016, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašford ide na EP!

Selektor Engleske fudbalske reprezentacije Roj Hodžson objavio je danas konačan spisak od 23 fudbalera na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Sa spiska su u poslednjem trenutku otpali Andres Tauzend i Deni Drinkvoter, dok je iznenađenje na spisku DŽek Vilšir, koji je veći deo sezone propustio zbog povrede. Na spisku je i mladi napadač Mančester Junajteda Markus Rašford.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kejn i Vardi predvode "Albion" u Francuskoj

Izvor: RTS, 31.Maj.2016

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson objavio je spisak igrača za predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj, na kome su Markus Rašford i Danijel Staridž. . .Sa šireg spiska otpali su fudbaler Njukasla...

Nastavak na RTS...

Azar predvodi Belgiju na EP

Izvor: Beta, 31.Maj.2016

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Mark Vilmots objavio je danas spisak od 23 igrača za Evropsko prvenstvo, a ekipu će u Francuskoj predvoditi igrač Čelsija Eden Azar.Azar nije pružao dobre partije ove sezone u Čelsiju, ali je ipak pozvan u reprezentaciju i dodeljena mu je kapitenska traka,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.