Rašford brži od štoperice!

Izvor: Mondo, 27.Avg.2016, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašford brži od štoperice!

Mančester junajted po žestokom pljusku savladao Hal golom u sudijskoj nadoknadi vremena. "Đavoli" i Čelsi na čelu sa stoprocentnim učinkom, Siti igra u nedelju...

Ekipa Hala pružila je herojski otpor skupocenom sastavu Žozea Murinja, ali je poklekla u nadoknadi vremena, par minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka!

Igrao se 92. minut kada je Vejn Runi ušao u kazneni prostor i poslao oštar prizemni centaršut, paralelno sa gol-linijom.

Mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << centarfor Markus Rašford, koji je zamenio Huana Matu i uneo ogromnu energiju u napad Junajteda, našao se na pravom mestu i sa dva metra lako zakucao loptu u mrežu.

Hal - Mančester junajted 0:1 (0:0)!

Murinjov tim se trećom pobedom iz isto toliko mečeva probio na deobu prve pozicije sa Čelsijem, dok Mančester siti može da im se pridruži ako u nedelju savlada Vest Hem.

Hal je u prva dva kola ostvario maksimalan učinak u duelima sa Lesterom i Svonsijem. Međutim, jedna od brojčano i kvalitativno "najtanjih" ekipa u Premijer ligi nije uspela da prevaziđe povredu odličnog "veziste" Roberta Snodgrasa zbog povrede, početkom drugog poluvremena.

Junajted je vršio sve veći pritisak, sabio domaćina u šesnaesterac i gol je "visio u vazduhu". Ipak, kapitulacija kada je kraj utakmice već bio na vidiku, svakako nije nešto što su hrabri učenici Majka Felana zaslužili.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.