Rapsodija Pevaca, Sari na kolenima! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rapsodija "Pevaca", Sari na kolenima! (video)

Londonski derbi okončan pobedom domaćina.

Ugostio je Totenhem ekipu Čelsija u okviru 13. kola Premijer lige na "Vembliju", a domaćin je slavio sa ubedljivih 3:1 (2:0).

Već u četvrtom minutu je Kejn zagrejao rukavice golmanu Čelsija, da bi samo pet minuta kasnije bivši golman Bilbaa morao da vadi loptu iz mreže.

Eriksen je centrirao iz slobodnjaka, Ali je odlično skočio i matirao Kepu za 1:0.

Nastavili su da prete "Pevci", Eriksen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 11. minutu šalje loptu tik preko gola, da bi samo dva minuta kasnije Son promašio nepromašivo, izbio je sam pred golmana gostiju, ali je prebacio gol sa samo par metara.

Po pravilu timove nakon ovakvih situacija čeka kazna, ali to ovoga puta nije bio slučaj, ono što nije pošlo za rukom fudbaleru iz Južne Koreje, jeste najboljem strelcu ekipe Hariju Kejnu.

Uputio je sjajan udarac sa ivice kaznenog prostora, u svom stilu i matirao Kepu za 2:0.

Na isteku pola časa igre Kepa spašava "Plavce" nakon pokušaja Aldervejrelda, a redak pokušaj na drugoj strani terena videli smo u 38. minutu, kada je Ljoris maestralno sačuvao mrežu nakon pokušaja Edena Azara iz dobre pozicije.

U finišu ponovo Son u šansi, ali se Kepa istakao još jednom dobrom odbranom.

Nakon samo 10 minuta igre u nastavku, treća sreća za Sona. Fantastično je napadač Totenhema proleteo po levoj strani, ušao u kazneni prostor rivala i matirao Kepu za 3:0. Zaista sjajan solo gol fudbalera iz Južne Koreje, Čelsi potpuno potučen već nakon 55 minuta igre.

"Plavci" potpuno indisponirani i u nastavku, u 68. minutu je malo nedostajalo da Kejn postigne svoj drugi pogodak, lopta je otišla preko gola na sreću po goste.

Samo dva minuta kasnije, Kejn dodaje do Alija, a ovaj šutira tik pored gola iz dobre pozicije, ostalo je 3:0 za "Pevce".

Čelsi uspeva da smanji prednost domaćina u 85. minutu, kada je nakon centaršuta Aspilikuete zemljaka Ljorisa matirao Žiru, prekasno ipak za "Plavce".

Imali su u finišu šanse Alonso i Barkli, ali nisu uspeli da savladaju Ljorisa, pa je na kraju Totenhem slavio.

Sa ova tri boda su preskočili "Plavce" na tabeli i sada im beže dva boda (30), dok je Mauricio Sari po prvi put osetio gorak ukus poraza u Premijer ligi.

Italijanskog stručnjaka može da zabrine i činjenica da su primili čak tri pogotka, do današnjeg duela su na 12 mečeva primili samo osam.

Više o duelima koji su odigrani od 16h OVDE.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.