Raonić traži novog trenera

Izvor: Mondo, 01.Dec.2016, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raonić traži novog trenera

Iako je u 2016. stigao do najboljeg renkinga u karijeri Kanađanin raskinuo saradnju sa Karlosom Mojom.

Foto: AP/Kirsty Wigglesworth

  Miloš Raonić je u sezoni koja je okončana napravio veliki uspeh i završio je godinu na trećem mestu ATP liste, što je njegov najbolji renking u karijeri.

Uprkos tome, saopštio je da završava saradnju sa Karlosom Mojom.

Španac, koji je u karijeri osvojio Rolan Garos, bio je deo Raonićevog tima od januara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i pomogao mu je da stigne do finala Vimbldona, u kojem je poražen od Endija Mareja.

Raonić je naveo da Moja sledeće sezone neće biti njegov trener.

"Hvala Karlosu Moji koji je pomogao, zajedno sa mojim timom, da izvuku najbolje iz mene. Po Karlosovim uputima igrao sam najbolje do sada. Naša saradnja neće biti nastavljena, ali ostajemo bliski prijatelji. Želim mu sve najbolje", napisao je Raonić u poruci na društvenim mrežama.

Raonić je sarađivao i sa Džonom Mekinroom tokom dela sezone koji je igran na travi, ali i na završnom turniru sezone u Londonu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.