Raonić prejak za borbenog Janka

Izvor: B92, 15.Avg.2013, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raonić prejak za borbenog Janka

Drugi reket Srbije Janko Tipsarević završio je svoj nastup u Sinsinatiju, porazom od Miloša Raonića - 2:0(6:4, 7:6).

Janko je tako nastavio sa serijom loših rezultata, iako se činilo da će mu preokret protiv Sema Kverija u prvom kolu povratiti deo samopouzdanja.

Igrao je Tipsarević dobro u oba seta, ali su ga sitne greške koštale poraza. Podgoričanin je iskoristio pad Janka sredinom prvog seta za brejk i kasnije vođstvo u setovima, dok je u drugom setu bilo dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neizvesnije, ali je Raonić dobio taj brejk.

U isto vreme, bio je igran i meč između Novaka Đokovića i Huana Monaka, koji je priprao prvom teniseru sveta, a tekstualni prenos meča obojice naših asova možete pročitati ovde.

Miloš Raonič, koji posle finala Montreala nastavlja da pruža konstanto dobre partije, igraće u narednom kolu protiv Amerikanca Džona Iznera.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.