Rankovićeva i Ristić najbolji paraolimpijci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rankovićeva i Ristić najbolji paraolimpijci

Stonoteniserka Borislava Perić Ranković i strelac Dragan Ristić proglašeni su danas za najbolje srpske sportiste paraolimpijce u 2014. godini.

Na godišnjoj svečanosti Paraolimpijskog komiteta Srbije (POKS) koja je održana u Skupštini Beograda za najboljeg trenera izabran je selektor atletske selekcije Vlastimir Golubović, dok je za najbolji tim proglašena ženska selekcija u stonom tenisu.

"Ovo priznanje je podstrek da pokušamo da dostignemo naš san, a to >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je da se domognemo olimpijske medalje bilo koje boje", rekla je Ranković, koja je prethodne godine osvojila bronzu na šampionatu sveta u pojedinačnoj i zlato u ekipnoj konkurenciji.

Najuspešniji sportista Ristić, koji je na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u Nemačkoj osvojio titulu vicešampiona u disciplini vazdušna puška zahvalio se POKS što im omogućava da svake godine putuju na velika takmičenja.

Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović čestitao je najboljim paraolimpijcima i zahvalio se POKS zato što uvek ističu Beograd kao svog vernog saradnika i dodao da će Grad i ubuduće nastaviti da pomaže paraolimpijskom timu.

U prošloj godini sportisti POKS na velikim takmičenjima osvojili su 13 medalja, a strelci Dragan Ristić i Rastko Jokić prvi su obezbedili normu za učešće na Paraolimpijskim igrama u Riju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Perić Ranković i Ristić najbolji

Izvor: B92, 24.Feb.2015

Stonoteniserka Borislava Perić Ranković i strelac Dragan Ristić proglašeni su za najbolje srpske sportiste paraolimpijce u 2014. godini...Na godišnjoj svečanosti Paraolimpijskog komiteta Srbije (POKS) koja je održana u Skupštini Beograda za najboljeg trenera izabran je selektor atletske selekcije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.