Ranjeni Partizan u Lučanima

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 10:43

"Ranjeni" Partizan u Lučanima

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Mladosti u Lučanima od 17.50, u meču desetog kola Superlige Srbije.

Crno-beli u meč ulaze iscrpljeni nakon napetog "večitog" derbija u kojem su četvrti put u poslednjih pet duela sa Crvenom zvezdom na svom terenu ispustili pobedu.

Partizan je vodio do 83. minuta, ali nije uspeo da slavi protiv najvećeg rivala, što mu je prvi meč u šampionatu u kojem nije pobedio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove sezone.

Iako je Mladost poslednji tim na tabeli, Partizan ne očekuje lak posao. Pre svega zbog tradicije jer crno-beli nisu slavili u Lučanima od 2018. godine.

A tu je još nekoliko faktora zbog kojih se ne očekuje sigurna pobeda Partizana. Pre svega umor zbog derbija, a tu su i drugi "potresi" koji su sigurno uticali.

Između ostalih, frustracija trenera Stanojevića zbog odlaganja utakmice Voždovac – Zvezda, te javna ispovest Sejdube Sume.

Partizan će u Lučanima biti desetkovan. Što povrede, što umor ostavili su Stanojevića bez Aleksandra Šćekića, Lazara Markovića, Danila Pantića, a nema ni pomenutog "pobunjenika" Sume, zvanično takođe zbog povrede.

Nova imena na terenu bi mogli da budu mladi Nikola Terzić i poslednje pojačanje Kvinsi Menig, kao i pomalo zaboravljeni veteran iz zadnje linije Bojan Ostojić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rutina Partizana u Lučanima za +5 VIDEO

Izvor: B92, 23.Sep.2021

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Mladosti u Lučanima rezultatom 2:0 (2:0) u meču 10. kola Linglong Superlige Srbije...To je prvi trijumf "parnog valjka" u Lučanima posle tri i po godine, tačnije, od 18. februara 2018. godine...Partizan je u sredu imao vrlo buran dan konferencijom za medije...

Nastavak na B92...

Partizan savladao Mladost u Lučanima

Izvor: RTS, 23.Sep.2021

. Fudbaleri Partizana savladai su u meču u okviru desetog kola Superlige Srbije ekipu Mladosti u Lučanima sa 0:2.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.