Ranjeni Partizan je najopasniji, FMP se u to uverio!

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2020, 22:57

''Ranjeni'' Partizan je najopasniji, FMP se u to uverio!

Konačno pravi Partizan, doduše samo u drugom poluvremenu...

Košarkaši Partizana upisali su večeras prvu pobedu u novoj sezoni ABA lige, pošto su večeras kao gosti savladali FMP u Železniku rezultatom 103-90.

Ono što je odmah privuklo pažnju jeste povratak Rašona Tomasa u tim Partizana, ali u njemu i dalje nema Brajana Angole.

Tomas je tokom prvog poluvremena bio jedan od najzapaženijih u ekipi Partizana, uz kapitena Veličkovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a nešto kasnije razigrali su se i Pejdž i Zagorac.

Ipak, nisu crno-beli uspevali da stvore neku ubedljiviju prednost tokom prve dve četvrtine.

Ali, u nastavku druga slika. Kako je meč odmicao, Partizan je igrao sve bolje, imao je sve više raspoloženih igrača, pa domaći nisu znali odakle im preti veća opasnost. Miler-Mekintajer se raspucao posle loših procenata tokom prvog poluvremena, Dangubić je pogodio dve trojke, a konce igre je odlično povezivao iskusni Nemanja Gordić i razlika u korist Partizana je postajala sve ubedljivija.

Stigao je Partizan i na ''plus 18'' u poslednjoj četvrtini i više se pitanje pobednika nije postavljalo.

Do kraja crno-beli su prešli i 100 poena, pa ovaj trijumf daje nadu u bolje dane za ekipu Vlada Šćepanovića.

Ono što može da brine trenera Partizana jesu povrede pojednih igrača, pre svih Vila Mozlija, a večeras se na povredu požalio i Ognjen Jaramaz koji nije igrao u drugom poluvremenu.

Kodi Miler Mekintajer je sa 23 poena bio najefikasniji u Partizanu, Zagorac je upisao 15, Pejdž 14, a Rašon Tomas 13 poena.

U FMP-u odličan Nenadić sa 26 poena, Ulubaj je upisao 17, a Filip Čović 16, uz devet asistencija, ali je Čović bio prilično nervozan u finišu meča, pa je zaradio i isključenje.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan konačno pobedio, crno-beli slavili u Železniku

Izvor: RTS, 17.Okt.2020

Košarkaši Partizana ostvarili su prvi trijumf u regionalnoj ligi, pošto su u meču trećeg kola kao gosti savladali FMP sa 103:90. “Panteri” bili ravnopravan rival u prvom poluvremenu, u nastavku iskustvo i šut crno-belih došli do izražaja. . Konačno je Partizan...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.