Ranijeri nagradio igrače picom posle pobede

Izvor: Blic, 26.Okt.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri nagradio igrače picom posle pobede

Menadžer Lestera Klaudio Ranijeri održaće obećanje i dozvoliti igračima da jedu picu posle pobede nad Kristal Palasom (1:0) u Premijer ligi.

Italijanski stručnjak nagradiće svoje izabranike zbog toga što su prvi put ove sezone uspeli da ne prime gol.

"Šampanjac i pica su dobri, ne fantaštični, ali nekad mogu da se izgustiraju. Iako smo u treningu, pitao sam ih kada im odgovara da jedu picu. Ona ima ugljenih hidrata, dobra je za mišiće. Srećan sam jer smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << protiv Palasa pokazali karakter", rekao je Ranijeri za engleski Telegraf.

Lester je ove sezone jedno od najprijatnijih iznenađenja engleskog prvenstva, pošto se nalazi na petom mestu na tabeli sa 19 bodova.

"Lisice" su tek posle 12 utakmica uspele da sačuvaju svoju mrežu, računajući i dve u Liga kupu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pica nagrada za odbranjen gol

Izvor: RTS, 26.Okt.2015

Menadžer Lestera Klaudio Ranijeri nagradio igrače picom posle pobede u Premijer ligi. Lesret je u prošlom kolu savladao Palas sa 1:0 i prvi put u ovoj sezoni nisu primili gol. . Menadžer Lestera Klaudio Ranijeri održaće...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.