Mitrović prekinuo krizu i spasao Fulam!

Izvor: B92, 29.Dec.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović prekinuo krizu i spasao Fulam!

Fudbaleri Fulama savladali su Hadersfild golom Aleksandra Mitrovića, dok je Vulverhempton iznenadio Totenhem i savladao ga u 20. kolu Premijer lige.

Fulam je savladao Hadersfild sa 1:0, a meč je mogao biti rešen u 81. minutu, kada je loptu na belu tačku stavio Abubakar Kamara.

Napadač Fulama je dobio priliku pre srpskog fudbalera Aleksandra Mitrovića, koji je često bio zadužen i u klub i u reprezentaciji za izvođenje jedanaesteraca, ali nije je iskoristio jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mu je penal odbranio golman gostiju Losl.

Ipak, veliku radost timu sa Krejven Kotidža doneo je Mitrović – on je prvi istrčao kontru svoje ekipe i veoma preciznim i dovoljno snažnim udarcem matirao čuvara mreže protivnika u 91. minutu, na opšte oduševljenje domaćih navijača.

Mitru je ovo bio prvi pogodak posle šest neuspešnih mečeva, čime je prebrodio ličnu krizu, ali i ekipnu. Bravuru srpskog reprezentativca pogledajte OVDE.

Vulvsi su iznenadili Totenhem i napravili verovatno najveći šok u 20. kolu, koji još nije kompletirano. Oni su sa 3:1, posle velikog preokreta, pobedili Totenhem na gostovanju.

Domaćina je u prednost doveo Hari Kejn "golčinom" u 22. minutu, kada je levom nogom sa 20ak metara matirao Ruija Patrisija, pa su Spursi otišli na pauzu sa minimalnom prednošću.

Tim Maurisija Poćetina nije ni slutio šta im se sprema u drugom poluvremenu – na 1:1 je izjednačio Vili Boli u 72. minutu, a prednost Vulvsima doneo je Raul Himenes u 84.

I dok je Totenhem napadao i nadao se izjednačenju, pobedu gostiju zapečatio je Elder Kosta u 87. minutu.

Brajton i Kardif su takođe odneli pobede minimalnim rezultatom.

Brajton je pobedio Everton sa 1:0 na domaćem terenu golom Lokadije u 59. minutu u jednom veoma nezanimljivom meču i produbio krizu Evertona.

Kardif je iskoristio grešku Džejmsa Medisona i trenera Kloda Puela. Oni su pobedili Lester na gostovanju golom Kamarase u drugom minutu nadoknade meča.

Prvi izvođač penala "lisica" i najbolji napadać Džejmi Vardi izašao je u 68. minutu, a sedam minuta kasnije Lester je dobio penal. Loptu je namestio Medison, koji ne šutira jedanaesterce kada je u igri Vardi, i promašio.

Kazna je usledila u drugom minutu nadoknade, kada je Viktor Kamarasa savladao Šmajhela i doneo radost gostima iz Velsa.

Votford i Njukasl igrali su 1:1. Njukasl je poveo golom Salomona Rondona u 29. minutu, da bi u 82. Votford došao do veoma važnog boda preko Duakurea.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŠOK NA VEMBLIJU: Totenhem vodio, Vulvsi pobedili

Izvor: Kurir, 29.Dec.2018

Fudbaleri Fulama pobedili su danas Hadersfild na svom stadionu sa 1:0, u 20. kolu Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.