Ranijeri: Ne podnosim ostavku

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Okt.2010, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri: Ne podnosim ostavku

Trener Rome Klaudio Ranijeri rekao je da neće podneti ostavku, uprkos porazu svog tima od Bazela.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Roma je u Rimu izgubila od Bazela sa 1:3, u utakmici trećeg kola Grupe E u Ligi šampiona. Roma je zbog lošije gol razlike poslednja u toj grupi sa tri boda, a po tri imaju i Bazel i Kluž. Prvi je Bajern sa devet bodova.
- Ne razmišljam o ostavci jer nisam trener koji napušta klub kada stvari postanu teške. Očekujem da će ekipa dobro reagovati posle poraza. Ne znam da li će biti sastanak direktora kluba. A što se tiče protesta navijača - pa ovo je fudbal, nisam iznenađen. Kada pobeđujete navijači su uz vas, a kada gubite nemate njihovu podršku- rekao je Klaudio Ranijeri.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ranijeri ne odustaje od Rome

Izvor: B92, 20.Okt.2010

Roma je u utorak ponovo razočarala ove sezone. Poražena je od Bazela na svom terenu 3:1 u trećem kolu Lige šampiona..."Vučica" je ove sezone očajno krenula, u Seriji A ima samo osam bodova iz sedam kola iako je u derbiju slavila protiv šampiona Intera...U grupi E LŠ iz tri meča ima tri boda,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.