Ranijeri GRMI na Kamaru, Mitar mu već oprostio!

Izvor: Mondo, 29.Dec.2018, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri GRMI na Kamaru, Mitar mu već oprostio!

"Nije poštovao mene, svoje saigrače, klub, publiku...", poručio je trener Fulama.

Abubakar Kamara je umalo svoju ekipu oštetio za dva boda.

Francuski napadač je posle dosuđenog ekipa za Fulam u 81. minutu zgrabio loptu, terao sve saigrače od sebe koji su želeli da Aleksandar Mitrović bude izvođač najstrože kazne, srpski napadač ga je poljubio u glavu za sreću - no, ni to nije pomoglo.

Kamara je šutirao očajno, Lesl je bez problema pročitao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << njegov udarac, a u Fulamu su se svi uhvatili za glavu, dobro su znali kakva je šansa propuštena...

"Ovo je nemoguće objasniti. Nije poštovao mene, svoje saigrače, klub, publiku... Hteo je da šutira i to je to. Mitrović je naš izvođač penala, ali je Kamara hteo da on bude taj. Nije se izvinio, bilo je nemoguće razgovarati sa njim", bio je besan Klaudio Ranijeri nakon meča zbog poteza igrača koga je ubacio u igru na poluvremenu, a koga možda čekaju i neke disciplinske mere od strane kluba.

Sa druge strane, Aleksandar Mitrović je bio boljeg raspoloženja.

VELIKI MITROVIĆ: NIJE HTEO DA SE SVAĐA, DAO ZA POBEDU!

"Mitrogol" je u nadoknadi vremena odlično istrčao kontru, šutirao iz prve, verovatno i jer nije imao snage za dalji sprint, a to je bilo dovoljno da se osmi put ove sezone upiše u strelce u Premijer ligi, za pobedu svog tima.

"Ovo je bilo neverovatno. Toliko sam srećan i umoran...", rekao je Mitrović.

Foto: Guliver/Clive Rose/Getty Images

"Zaslužili smo, borili smo se do kraja i nema boljeg načina da pobedite od onog kada date gol u nadoknadi. Kada je Sesenjon dobio loptu na krilu znao sam da će ona ići unutra, tako da sam pokušavao da nađem prostor. U pravom trenutku sam napravio sprint, on je odlučio da mi doda i dobro sam završio akciju. Nisam imao sreće u prošlom meču - sad jesam".

Kada je u pitanju polemika oko izvođenja jedanaesterca...

"Mislim da je moj posao da izvodim penale. Kamara nije tako mislio, ali poštujem to pošto sam isto radio i sam u prošlosti. Nemam problem sa tim, promašio je i to je deo fudbala. Promenio je igru otkako je ušao na poluvremenu, borili smo se za pobedu", bio je prilično blag prema svom saigraču iz napada Aleksandar Mitrović.

Kalendarsku godinu završava sa čak 32 postignuta gola, a moglo je da ih bude još više da je jedan od udaraca u sredu završio iza leđa Ruija Patrisija.

"Prošli put sam rekao da bih plakao koliko sam tužan, a sada bih plakao od sreće. Velika tri boda, nismo primili gol, a ova pobeda se za nas računa duplo pošto smo pobedili direktnog rivala za opstanal. Daće nam samopouzdanje pred Arsenal", zaključio je Srbin.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.