Rangnik ubeđuje Vernera da ne ide u Liverpul

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rangnik ubeđuje Vernera da ne ide u Liverpul

Trener Lajpciga Ralf Rangnik pokušava da odgovori napadača Tima Vernera od prelaska u redove Liverpula.

Sjajni napadač je i letos bio jedna od meta Jirgena Klopa u letnjem prelaznom roku, ali se transfer nije realizovao. Očekuje se da Liverpul u julu ponovo krene u ofanzivu.

Ipak, trener Lajpciga tvrdi da Verner ne bi trebalo da žuri sa odlukom, posebno ako se ima u vidu da letošnje pojačanje "crvenih", Nabi Keita, u prvih šest meseci nije igrao koliko se očekivalo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Keita je bio sjajan u našem timu, ali nije se naigrao od kako je otišao u Liverpul. Imam utisak da tamo ne igra kao što je igrao ovde. Otuda smatram da je za Vernera bolje da dobro razmisli, on mora naći odgovarajuće okruženje", smatra Rangnik.

Verner ima ugovor sa Lajpcigom do leta 2020. godine što praktično znači da će uskoro najverovatnije promeniti klub. Činjenica je i da Lajpcig nema velike kapacitete da mu ponudi ugovor koji bi bio u ravni onog koji mu nudi Liverpul.

"Naša ponuda je dosegla finansijski limit. Svesni smo da on može da zarađuje više u drugom klubu, ali isto tako sebe može da obezbedi do kraja života i ako ostane kod nas. Finasijski sapekti neće biti odlučujući faktor. Pokušavamo da ga zadržimo, znamo koliko je popularan, kakon u timu tako i kod navijača. Vrhunski je igrač. Želim da ostane, ali sve zavisi od njega", zaključio je trener Lajpciga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.