Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2020, 21:03

Randers na godišnjem odmoru do 8. jula

Očekivan poraz od Esbjerga

Ubedljivo prvo mesto u Grupi B plej-auta koje vodi u baraž za Ligu Evrope omogućava Randersu komotnu poziciju, jer suštinski niko od konkurenata ne može da ga ugrozi. Otuda, očekivan poraz lidera novoformirane grupe na gostovanju Esbjergu, u prvom kolu doigravanja u Danskoj – 2:4.

Popularni Konji večeras nijednog trenutka nisu bili konkurenti, već posle 27 minuta zaostajali su tri gola – strelci Dauda, Jakovenko i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bronson – da bi ih dokusurio Kauku u drugom minutu nadoknade vremena. Iako su u jednom trenutku pokazali znake života, te u finišu prvog dela, u razmaku od tri minuta, dvaput pogodili cilj, bolje od poraza nisu mogli.

Suštinski, ne boli ih, jer dva tima idu dalje, a Ebro (trenutno na trećoj poziciji) zaostaje čak 12 bodova i realno nema nikakve šanse da ugrozi lidera. Zato Randers može na miru da sprema taktiku za narednu fazu takmičenja kad će se boriti za evropsku vizu. A ovu, koja traje sve do 8. jula, da tretira kao da se nalazi na kolektivnom godišnjem odmoru.

Valja znati pred naredne mečeve. Mogli bi da budu efikasni kao večerašnji.

DANSKA 1, PLEJ-AUT – 1. KOLO

Grupa B

Petak

Esbjerg - Randers 4:2 (3:2)

Subota

17.00: (2,75) Hobro (2,90) Horsens (2,90)

Grupa A

Nedelja

16.00: (2,40) Sonderjisk (3,25) Lingbi (2,80)

Ponedeljak

19.00: (3,10) Silkeborg (3,30) Odense (2,20)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.