Ramosov bezobrazan potez izazvao Mesijevu sočnu psovku (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2017, 05:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramosov bezobrazan potez izazvao Mesijevu sočnu psovku (VIDEO)

Dočekao je i Real da dominira u odnosu na Barselonu koju je u dva meča Superkupa savladao ukupnim rezultatom 5:1, što nije bio čest slučaj u poslednjih nekoliko godina.

Naš narod ume da kaže “u pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi”, ali izgleda da Serhio ramos nije čuo za tu mudrost pošto je uradio upravo suprotno na sinoćnjem meču protiv Katalonaca.

U jednom trenutku imao je priliku da pokaže fer-oplej i doda loptu rivalu, ali je on umesto toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odlučio da zabavi publiku na stadionu potezom koji priliči detetu od pet ili šest godina, ali ne i jednom od najboljih štopera sveta.

Nakon što je uradio to što je uradio usledila je oštra psovka Lea Mesija (jedna od najčešćih u Španiji), koju je Ramos sasvim sigurno čuo, ali nije reagovao.

Sergio Ramos thug life Lionel Messi pic.twitter.com/QLnsEAOx5l

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.