Ramos se brani: Pretili mi pričom o dopingu

Izvor: Mondo, 24.Nov.2018, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos se brani: Pretili mi pričom o dopingu

"Tokom karijere sam prošao 250 do 300 doping testova", poručuje Ramos.

Da li je Serhio Ramos u svojoj krvi imao nedozvoljenu supstancu tokom finala Lige šampiona u Kardifu kada je njegov tim pobedio Juventus?

S tim podacima u javnost izašao je nemački list "Špigl", u saradnji sa "Football leaks", istog dana ju je demantovao Real Madrid, kao i UEFA, dok je dan kasnije, nakon ubedljivog poraza od Eibara, pred novinare stao i glavni optuženi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"To je veoma komplikovana stvar...", kazao je Ramos za španske medije nakon što je optužen za korišćenje deksametazon i betametazon.

"Moram da se oglasim i da branim sebe. Reagovaće i moj advokatski tim protiv ovih optužbi... Tokom karijere sam prošao 250 do 300 doping testova i nikada nisam pao ni na jednom, kao što nije bilo nikakvih nepravilnosti".

Supstance koje je unosio same po sebi nisu nedozvoljene pošto se radi o lekovima koji pomažu kod bolova od upala, međutim oni MORAJU da budu navedeni u lekarskom izveštaju.

Navodno, to se nije desilo, pa je doktor Madriđana preuzeo krivicu na sebe.

"Znamo kakav je to vid priče i medija... Pretili su nam ovim vestima pre mesec i po dana. Kada znaš istinu, ne plašiš se istine. Ovo je samo pokušaj da se uprlja moj imidž fudbalera", kazao je besni Ramos koji nije uspeo da pokrene svoju ekipu na današnjem gostovanju Eibaru, ni stavom, ni defanzivnim reakcijama, čak ni golovima kojih je postigao 98 na 794 meča u karijeri.

Mnogi smatraju da je dekoncentrisanosti Reala na današnjem meču doprinela i priča koja se pojavila 24 sata pred njihovo gostovanje u Primeri.

"Kada nemate pravi stav, sve je teže. Oni su ga imali i to se vidi u rezultatu", naveo je Ramos nakon što je Real izgubio već petu utakmicu u domaćem prvenstvu i tako dodatno smanjio svoje šanse u borbi za titulu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.