Ramos plaća podršku Ančelotiju?

Izvor: B92, 24.Jun.2015, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos plaća podršku Ančelotiju?

Nekadašnji predsednik Real Madrida Ramon Kalderon veruje da Serhio Ramos nije srećan u ’kraljevskom klubu’.

“Predsednik mu nije ponudio produženje ugovora i jasno je da Ramos nije srećan zbog toga. Meni se čini da je razlog tome taj što je Ramos javno podržao Ančelotija i rekao da klub nije trebalo da ga otpusti. Isto je i sa Ikerom Kasiljasom“, rekao je Kalderon.

Ramos ulazi u poslednje dve godine ugovora sa Realom, a za njega su zainteresovani Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Junajted i još neki veliki klubovi.

“Videćemo šta će se desiti u sledećih nekoliko nedelja – on je ikona za navijače Reala, na terenu i van njega. Ne znam da li je najbolji štoper na svetu, ali jedan od najboljih je sigurno. Uz to, može da igra i na desnom beku i u sredini“, dodao je Kalderon.

Ramos ima 29 godina, a u Realu je od 2005. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.