Ramos ismejao Lovrena

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos ismejao Lovrena

Pred večerašnji meč u Zagrebu, španski kapiten vrlo jasan posle kritika od strane fudbalera Liverpula...

Dejan Lovren se baš raspričao u poslednje vreme, iako nije starter u Liverpulu, sebe smatra za jednog od najboljih štopera na svetu.

On je kao negativan primer naveo Serhija Ramosa za koga kaže da stalno pravi kikseve i da o tome niko ne priča, jer Real pobeđuje sa 5:1 ili 5:2.

"Varan je recimo mnogo bolji igrač od njega, a opet svi pričaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << o Ramosu", tvrdi Lovren pred večerašnji duel Hrvata i Španaca.

Ramos je odgovorio.

"Ne znam zbog čega ljudi pričaju takve stvari, ali ne bih da ulazim u raspravu sa Lovrenom koji sebi želi da pribavi neku naslovnu stranu ili krupnija slova u novinama tako što će mene pominjati. Pobede govore bolje od svih nas", rekao je kapiten Španaca čiji je tim rasturio Hrvatsku sa 6:0 u prvom meču, ali stigao i da izgubi od Engleske.

Španija bi pobedom osvojila prvo mesto u grupi, Hrvati imaju bod protiv Engleza, a zatvaraju Ligu nacija utakmicom protiv Engleske. Mogu do prvog mesta, jedino ako dobiju oba preostala meča, danas u "Maksimiru" i u nedelju na "Vembliju".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ramos: Lovren? Samo želi na naslovnu stranu

Izvor: N1 televizija, 15.Nov.2018

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos odbio je da odgovori na prozivke odbrambenog igrača Liverpula Dejana Lovrena...Hrvatski reprezentativac je nedavno izjavio da se Špancu greške praštaju jer igra za 'kraljevski klub'..."Ne znam da li je to izrečeno zbog frustracije ili nečeg drugog. Neću da odgovorim...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.