Ramireš slobodan igrač!

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramireš slobodan igrač!

Brazilac koji se proslavio u Čelsiju je slobodan.

Nakon dve i po godine u Kini, Ramireš je slobodan u izboru nove sredine.

Fudbaler sredine terena već ima 32 godine, završio je sa Đangsu Suningom, kako su preneli brazilski mediji, i to pola godine pre nego što mu je istek ugovora.

Ima li zainteresovanih?

Naravno, u Brazilu pišu da postoji interesovanje iz Evrope i Brazila, ali da je nešto realnije da ga gledamo u Brazilu nego li u najjačim ligama Evrope imajući u vidu da mu je forma opala odlaskom u Kinu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ramireš otišao iz Kine posle tri i po godine

Izvor: MozzartSport.com, 16.Maj.2019

Vodeći brazliski mediji objavili su večeras da je nekadašnji vezista Čelsija Ramireš raskinuo ugovor u Kini i da je slobodan u izboru nove sredine. Bivši prvotimac Plavaca i Đangsu Suning su raskinuli ugovor pola godine pre njegovog isteka, pa će 32-godišnji vezista moći da potraži novi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.